Jon-Erik ”Joppa” Lunde

Jon-Erik Lunde

Trubadur Jon-Erik ”Joppa” Lunde er født og oppvokst i Oslo, men flyttet til Nøtterøy for over 22 år siden. Her nyter han det skjærgården og innlandet har å by på av fiske, båtliv og naturopplevelser.

Joppa trakterer gitar, munnspill og synger, og har spilt i band fra han var 17 år gammel. Det begynte med ”Friends” i Oslo, fortsatte med ”Society”, ”Black’n Blues”. ”Åpen Kran” fra Horten og ”Tønsband” fra Tønsberg.

Joppa har sunget og spilt i over førti år, og samlet på tekster i mesteparten av den tiden, så reportoaret er nå på ca 900 sanger. Han får naturligvis ikke spilt alle sammen på én kveld, men det skulle absolutt være store muligheter å finne noe man liker. Alt fra gamle Bellmann, Taube og norske revyviser via irske/engelske pub sanger, til nyere låter fra norske og utenlandske artister.

Har du lyst på en hyggelig aften hvor du kan synge med til kjente og kjære sanger du har hørt før, ta kontakt med Joppa HER


I forbindelse med Holmestrand Kulturfestival 2009 engasjerte vi , for tredje året på rad, Joppa til å underholde i Festivalkroa (Ødegårdsbua). Allerede første året "slo han an tonen" og skaffet seg et særdeles engasjert publikum. Spennvidden i reportoaret, samt stor fleksibilitet i å spille på oppfordringgjør at han passer veldig godt inn i "krokonseptet" vårt. At han også har en rekke gamle revyviser som fremføres med bravur er nok en medvirkende årsak til at han sansynligvis kommmer til å dukke opp i forbindelse med fremtidige kulturfestivaler i Holmestrand. Terje Vagn Johansen, Krosjef Swinglett , 23. aug 2009

Design by FullAhead| Copyright© 2011 Jon-Erik Lunde.